Aktuality | Folytatódnak a kultúrház felújítási munkálatai-Obnova KD

Obnova kultúrneho domu pokračuje každý deň.

Nap m,int nap több szálon is futnak a mu nkálatok, anyagok érkeznek, vállalkozók , hogy folytathassák a megkezdett munkálatokat.

Az elmúlt napokban megtörtént kultúrházunkban a légtechnikai rendszer kiépítése. Nagyon szépen köszönjük az Installatiebedrijf Domokos en Zoon vállalatnak a profi munkát, hozzáállást, tanácsadást és a későbbi karbantartást. Hálás köszönet jár az önkéntesek segítségéért és az időt, energiát nem kímélő munkáért!

Megkezdődtek a szigetelési munkálatok, Hogy folytatódhassanak a belső felújítások, szükség volt a vakolat eltávolítására, a falak tisztítására. Ezért  nagy köszönet jár mindazoknak, akik a július 15. – 16-án megszervezett brigádon részt vettek. Az alacsony részvétel ellenére nagyon jó hangulat volt. Volt, aki az éjszakai műszak után jött brigádozni, és bizonyára akik eljöttek, odahaza is találtak volna munkát. Nagy köszönet jár Nekik. Reméljük, hogy ez a lelkesedés megmarad, mert sajnos még van mit tennünk, hogy kultúrházunk mihamarabb megtelhessen élettel, kultúrával és szórakozni vágyó emberekkel.

"Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen." Széchenyi István
Képek a fotogalériában.

Zoznam aktualít