Samospráva

Príhovor starostu - Polgármesteri köszöntõ

Vážený návštevník !

V mene zastupiteľstva obce Zatín ako aj v mene svojom by som Vás chcel privítať na našej webovej stránke . Pri návšteve našej internetovej stránky Vám ponúkame možnosť oboznámiť sa s hodnotami obce Zatín: pamiatkami, kultúrnym životom , minulosťou a súčasnosťou. Internet nepreukazuje, že obyvatelia našej obce sú pohostinní , preto odporúčame všetkým, aby nás navštívili a osobne sa presvedčili o skutočnostiach.

Dúfam, že tí, ktorí majú z nejakého dôvodu záujem o obec Zatín a navštevujú našu internetovú stránku, nachádzajú všetky informácie o komunite , odpovede na svoje otázky, čo uľahčuje ich cestu v našej histórii, infraštruktúre a v neposlednom rade v tom, ako využiť naše služby. Dúfame, že tieto kontakty a virtuálny obraz komunity Vás povzbudí osobne nás navštíviť a prežiť príjemné dni na pobreží rieky Latorica a cítiť mimoriadnu pohostinnosť našich občanov. Najparádnejšia a najbohatšia akcia v obci sa uskutoční každý rok 5. a 6. júla . Na akcii " Dni obce " sa zúčastňujú nielen občania našej obce, ale aj delegácie partnerských obcí z Maďarska , Rumunska, Ukrajiny a Srbska.
Sme hrdí na minulosť našich predkov a s radosťou propagujeme bohatú súčasnosť obce.
Mikuláš Kukó , starosta obce


Tisztelt Látogató!

Zétény község Önkormányzata és a magam nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt községünk honlapján.Honlapunkon nézelődve felfedezhetik, megismerhetik Zétény község értékeit, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét. Az interneten keresztül nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, hogy látogassan el hozzánk, személyesen győződjön meg vendégszeretetünkről. Az érdeklődők mellett köszöntöm községünk lakóit, akiknek reményeim szerint a megújuló honlap segítséget nyújt információival és új struktúrájával. Fontos, hogy együttesen alakítsuk ki, töltsük meg tartalommal fejezeteit.Bízunk benne, hogy a honlapunkon tett látogatás arra fogja ösztönözni Önt, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk. és a valóságban is megtapasztalja a hangulatos és napfényes Latorca-parti kis falu hangulatát , polgárainak életét és rendkívüli vendégszeretetét. A község központjában várja Önöket egy szép Európa park, új játszótér és a működő tájház.
Büszkék vagyunk községünk hagyományos  rendezvényeire: minden évben július elején  tartjuk a Zétényi Falunapok rendezvénysorozatot, amelyen magyarországi, szerbiai, erdélyi és kárpátaljai  barátaink is  résztvesznek, a nyarak kihagyhatatlan rendezvénye a gyermektábor, a játszóházak, télen a Mikulás-várás és a Nagy falusi karácsony rendezvénysorozat.  Büszkén emlékezünk a település múltjára, és örömmel mutatjuk be jelenlegi arcát is.

Kukó Miklós, polgármester

Adresa:

Obecný úrad Zatín
Hlavná 241/ 45
076 53 p. Boľ

Telefón: +421 56 639 27 41  
E-mail: ocuzatin@centrum.sk

Starosta: Mikuláš Kukó

Zástupca starostu : Mgr.Anna Szakszonová

Poslanci OZ:

Kinga Belánová

Katarína Horváthová

Vojtech Horváth

Mikuláš Molnár, Ing.

Zoltán Szaxon

Mgr.Anna Szakszonová

Ingrid Šimková

Kontrolór: Ing. Ladislav Švistun